Beschadiging trottoir

Beschadiging trottoir

🚧 **Belangrijke mededeling voor alle bedrijven op Westvlietweg! 🚧**

Het is ons opgevallen dat het straatwerk langs de Westvlietweg weer flink beschadigd is geraakt. De schademelding hebben we doorgegeven aan de gemeente. Schade aan wegen en trottoirs kan invloed hebben op de verkeersveiligheid.

Daarom willen we jullie vragen om eventuele defecten of schades die jullie tegenkomen zo snel mogelijk te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@westvlietweg.nl, met een duidelijke beschrijving van het probleem en de locatie.

Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de schade snel wordt hersteld en de veiligheid en uitstraling van Westvlietweg worden gewaarborgd. Uiteraard hopen we op zo min mogelijk schades, maar jullie hulp is hierbij van groot belang.

Alvast bedankt voor jullie medewerking. Samen werken we aan een mooi en goed onderhouden bedrijventerrein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *