Wat kan er gebeuren als je niet investeert in een toekomstig bedrijventerrein

Wat kan er gebeuren als je niet investeert in een toekomstig bedrijventerrein

Op veel bedrijventerreinen is er geen controle en de eigenaren van het vastgoed zijn al lang blij met een huurder die netjes op tijd de huur overmaakt. Of zijn blij als ze hun verouderde vastgoed voor een goede prijs kunnen verkopen. Wie de huurder of koper is, wordt vaak niet diepgravend onderzocht. Helaas biedt deze anonimiteit van sommige bedrijventerreinen een dekmantel voor bedrijven die ook illegale activiteiten ontplooien. Soms blijkt zelfs dat meerdere bedrijven op een bedrijventerrein dergelijke activiteiten ontplooien. SKBN publiceerde een artikel over ondermijning op bedrijventerreinen en wat de invloed van een Bedrijven Investeringen Zone kan zijn. Lees verder via onderstaande link:

https://www.skbn.nu/post/419