Presentatie 25 juni 2020 bij Bureau Vakwerk

Presentatie 25 juni 2020 bij Bureau Vakwerk

Naar aanleiding van ons visie-document hebben Bureau Stedelijke Planning en Bureau Vakwerk Architecten de afgelopen maanden onderzoek gedaan. Het was de bedoeling dat de resultaten van dit onderzoek op 23 maart zouden worden gepresenteerd tijdens een themabijeenkomst. Helaas kon de themabijeenkomst als gevolg van het Coronavirus en de RIVM maatregelen niet doorgaan; wij streven er naar om in september/oktober alsnog een themabijeenkomst te kunnen organiseren. 
Om de resultaten van de onderzoeken te presenteren willen wij echter niet tot het najaar wachten. Na de publicatie van het persbericht leek het ons gepast om naast een digitale presentatie ook een mogelijkheid te vinden om speciaal onze leden en ondernemers in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn bij een presentatie-vergadering welke gehouden zal worden op donderdag 25 juni a.s. bij Bureau Vakwerk, Professor Snijdersstraat 2, 2628 RA in Delftinloop vanaf 16.00 uur en aanvang om 16.20 uur. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.  De presentatie zal op een buitenlocatie plaatsvinden; mochten de weersvoorspellingen dit niet toelaten dan is er een goed alternatief op de locatie om de presentatie toch door te kunnen laten gaan. Aanmelden kan per mail: info@westvlietweg.nl. In verband met de RIVM maatregelen verzoeken wij u vriendelijk uw aanmelding van te voren te versturen, uiterlijk 20 juni, en niet op de bonnefooi te komen.