Update BIZ Westvlietweg: bedankt voor de waardevolle reacties!

Update BIZ Westvlietweg: bedankt voor de waardevolle reacties!

Op donderdag 23 mei vond een belangrijke informatiebijeenkomst plaats over de verlenging van de BIZ-periode voor BIZ Westvlietweg. De deadline voor het invullen van het inventarisatieformulier voor de proefpeiling was op vrijdag 24 mei. We willen alle ondernemers hartelijk danken voor hun waardevolle reacties.

De proefpeiling heeft voldoende positieve respons opgeleverd om door te gaan met de officiële draagvlakmeting later dit jaar. De afbakening van het BIZ-gebied en het gebied van de bedrijvenbelangenvereniging blijft ongewijzigd, wat betekent dat het huidige BIZ-gebied doorgaat voor een officiële draagvlakmeting voor verlenging van de BIZ-periode van 5 jaar.

In aanloop naar de draagvlakmeting gaan we aan de slag met het meerjarenplan 2025-2029. Dit plan richt zich o.a. op de thema’s schoon, heel, veilig, uitstraling en attractiviteit, bereikbaarheid, verduurzaming, samenwerking en communicatie. Het bestuur zal hierin worden bijgestaan door ambassadeurs en input van onze leden is hierbij enorm welkom.

Bent u gevestigd in het gebied van Bedrijven Belangen Vereniging Westvlietweg en heeft u uw stem uitgebracht? Helaas telt uw stem niet mee voor de proefpeiling voor de BIZ-verlenging, maar uw inbreng nemen we uiteraard mee in de kwaliteitsverbetering van het bedrijventerrein. Net als de Bedrijven Investeringen Zone Westvlietweg, heeft de Bedrijven Belangenvereniging Westvlietweg aandacht voor de genoemde thema’s.

Bent u ondernemer in het gebied van Vereniging Bedrijvenbelang Westvlietweg en zou u lid willen worden? Stuur dan een mail naar info@westvlietweg.nl

Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor ons bedrijventerrein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *