Belangrijk! Jouw stem maakt het verschil voor de toekomst van ons bedrijventerrein!

Belangrijk! Jouw stem maakt het verschil voor de toekomst van ons bedrijventerrein!

Samen succesvol! 2024 is al weer het vijfde en laatste jaar van de huidige (eerste) BIZ-periode. Er is veel gebeurd en we kunnen met trots terug kijken op een zeer succesvolle periode. Wat een verbeterslag hebben we samen al gemaakt. Laten we deze positieve verandering voortzetten om de kwaliteit van ons bedrijventerrein verder te optimaliseren.

In verband met de proefpeiling voor een verlenging van de BIZ-periode hebben kwartiermaker Kim van Loon en bestuurslid Nancy Kappetein afgelopen week deur-aan-deur een brief en inventarisatieformulier in verband met een verlenging van de Bedrijven Investeringen Zone-periode, langs gebracht bij ondernemers van bedrijventerrein Westvlietweg en hebben zij veel ondernemers gesproken en wat toelichting kunnen geven. Naast de bezorging van de brief en het inventarisatieformulier is ook een mail gestuurd naar degenen van wie een mailadres bekend is. Invullen van het inventarisatieformulier kan eenvoudig digitaal via een QR-code die op de brief en het formulier is afgebeeld. Samen werken we aan een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein en laten we onze stemmen horen om de toekomst van ons bedrijventerrein, de stadsmotor voor Den Haag, verder te vormen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *