THEMA-BIJEENKOMST 8 JULI 2021 (voor ondernemers bedrijventerrein Westvlietweg)

THEMA-BIJEENKOMST 8 JULI 2021 (voor ondernemers bedrijventerrein Westvlietweg)

Vorig jaar stond in maart een thema-bijeenkomst op het programma in het kader  van vernieuwen – intensiveren – uitbreiden – verduurzamen van bedrijventerrein Westvlietweg 2020 – 2040. 

Als gevolg van COVID19 kon de thema-bijeenkomst helaas niet doorgaan, ook een alternatieve datum in juni was niet haalbaar als gevolg van de RIVM-richtlijnen. Uiteindelijk kon in juni 2020 wel een presentatie door Bureau Stedelijke Planning en Vakwerk Architecten in het Vakwerkhuis in Delft georganiseerd worden. COVID19 hield aan met als gevolg meer beperkingen in plaats van versoepelingen. 

In de tussentijd vonden diverse Teams meetings plaats met de Gemeente Den Haag, Gemeente Voorburg, Provincie Zuid-Holland, Bereikbaar Haaglanden, Metropool Regio Den Haag Rotterdam, Stichting Bedrijven-terreinen Haaglanden, IPP (Industrieschap Plaspoelpolder), Vlietzoom Alliantie, bewoners van De Vlietoevers, Hofwijckstraat en Houdt Vlietrand Groen. Richting de Gemeente is door ons benadrukt dat de ondernemers behoefte hebben om geïnformeerd te worden over de status, voortgang, ontwikkelingen en eventuele mogelijkheden voor Bedrijventerrein Westvlietweg hetgeen ertoe heeft geleid dat er nog voor het zomerreces een thema-bijeenkomst wordt georganiseerd:                                                            

8 juli 2021 van 14.00 uur – ca. 17.00 uur.

Informatie met betrekking tot de locatie en de inhoud van het programma volgt spoedig en zal per mail worden verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *