Westvlietweg mogelijk beter bereikbaar met OV

GAVI Kavel

Uit onderzoeken van studenten van de Haagse Hogeschool en tijdens ledenvergaderingen van BBW is gebleken dat de ondernemers van Bedrijventerrein Westvlietweg sterk behoefte hebben aan verbetering van bereikbaarheid per openbaar vervoer. Ooit deed een buurtbus dienst, maar al jaren moet de route vanaf Station Voorburg, Station Ypenburg of vanaf de bushaltes Prinses Mariannelaan en Laan van Heldenburg te voet worden vervolgd. Zal hier mogelijk verandering in komen?

Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH), Haagse Trammaatschappij (HTM) en de gemeenten Den Haag, Rijswijk en Delft hebben tussen 2010 en 2019 uitgebreid locatieonderzoek verricht voor een nieuwe tramremise. In de regio is de GAVI-kavel als enige zoeklocatie ten zuiden en oosten van de stad overgebleven. Zie hieronder de informatie vanuit de Gemeente:

https://denhaag.raadsinformatie.nl/document/9021783/2/RIS306002%20Uitwerking%20nieuwe%20tramremise%20op%20de%20GAVI-kavel%20en%20opmaak%20van%20Nota%20van%20Uitgangspunten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *