Diverse inbraken op ons bedrijventerrein in afgelopen maand

Diverse inbraken op ons bedrijventerrein in afgelopen maand

In de afgelopen maand zijn inbrekers actief geweest op ons bedrijventerrein. Diverse bedrijfsauto’s zijn open gebroken, zowel op afgesloten terreinen als daar buiten. Om te inventariseren wat er zoal op het terrein gebeurt en met elkaar zaken op te kunnen lossen, mede door middel van camerabeelden, is het van belang dat o.a. inbraken, verdachte situaties, defecte verlichting, aanwezigheid van zwerfvuil worden gemeld aan het secretariaat via info@westvlietweg.nl

Wees ook extra alert in de komende vakantieperiode. De personele bezetting zal bij diverse bedrijven mogen beperkter zijn waardoor er minder toezicht is in en om het bedrijf wat mogelijk kansen biedt voor ongewenste bezoekers.