Samenwerken voor een bloeiende toekomst

Samenwerken voor een bloeiende toekomst

Keuze voor de toekomst! Onze voorzitter van de stichting Bedrijven Investeringen Zone ‘Westvlietweg’ en vereniging Bedrijvenbelang ‘Westvlietweg’, heeft de Commissie Ruimte opgeroepen om te investeren in een duurzame transformatie, beter benutten en mogelijke uitbreiding van de bedrijventerreinen ‘Westvlietweg’. Dit biedt kansen voor bestaande en toekomstige Haagse bedrijven, verduurzaming en werkgelegenheid. De ‘Westvlietweg’ is cruciaal voor de stadseconomie van Den Haag en haar inwoners. Laten we samen werken aan een vernieuwd, veilig, toegankelijk en groen bedrijventerrein voor een bloeiende toekomst! 💼🌱 #Westvlietweg #Duurzaamheid #Toekomstbestendig

De vergadering is terug te zien: https://gemeentedenhaag.connectedviews.nl/SitePlayer/Den_Haag?lang=nl&session=109928&starttime=

Deelname aan eerste klankbord bijeenkomst verkeersonderzoek Westvlietweg

Deelname aan eerste klankbord bijeenkomst verkeersonderzoek Westvlietweg

🚦Vanavond waren we bij de eerste van drie klankbordgroepbijeenkomsten voor het verkeersonderzoek Westvlietweg, geleid door Antea Group, in opdracht van de Provincie Zuid-Holland en de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Samen identificeren we knelpunten van de huidige situatie, bespreken we wensen voor de toekomst, denken we mee over mogelijke oplossingsrichtingen en hun effecten. We kijken uit naar een extra ontsluitingsweg en andere verbeteringen om mobiliteit, bereikbaarheid en verkeersveiligheid te bevorderen. 💡

Aan het werk met bedrijventerreinen Plaspoelpolder en Westvlietweg

Aan het werk met bedrijventerreinen Plaspoelpolder en Westvlietweg

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag ondersteunt het plan om de bedrijventerreinen Plaspoelpolder en Westvlietweg, beide pal aan de A4 gelegen, te revitaliseren. Woensdag nam de bestuurscommissie Economisch Vestigingsklimaat het besluit om € 560.000 te investeren in de gebieden. ‘We streven naar een gebied waar iedere vierkante meter goed wordt benut.’

https://mrdh.nl/interview/werk-bedrijventerreinen-plaspoelpolder-westvlietweg#:~:text=De%20Metropoolregio%20Rotterdam%20Den%20Haag,te%20investeren%20in%20de%20gebieden.

In geval van nood is kennis van reanimatie en AED-gebruik cruciaal

In geval van nood is kennis van reanimatie en AED-gebruik cruciaal

📣 In 2022 en 2023 hebben we met succes laaghangend fruit aangepakt op ons bedrijventerrein. Onderdeel van de aanpak was het aanschaffen en plaatsen van  3 AED’s met 24/7 bereikbaarheid die ook zijn aangemeld bij HartslagNu. In geval van nood is kennis van reanimatie en AED-gebruik cruciaal. Ondernemers zonder EHBO-diploma, BHV-certificering of reanimatiecursus worden uitgenodigd hun interesse te tonen voor een mogelijke cursus.

Ben je lid en geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@westvlietweg.nl

Fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2024!

Fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2024!

Met trots kijken we terug op een jaar vol gezamenlijke prestaties die we met elkaar hebben bereikt. Onze oprechte dank gaat uit naar alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt. Vol enthousiasme kijken we vooruit naar het nieuwe jaar, waarin we samen verdere stappen vooruit willen zetten. We wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig, gezond nieuwjaar vol successen en nieuwe kansen.

Daarnaast kondigen we graag alvast de nieuwjaarsborrel aan die op woensdag 24 januari 2024 zal worden gehouden, aanvang om 17.00 uur. Noteer deze datum alvast in de agenda. Save the date!

Handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal

Handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal

De jaarwisseling staat al weer voor de deur. Politie en handhaving zullen op bedrijventerreinen gaan handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal. Dit is noodzakelijk om de risico’s op branden en brandstichting te beperken. Afgelopen donderdag heeft een schouw plaats gevonden en zijn diverse constateringen gedaan bij zowel bedrijven die aan de openbare weg gevestigd zijn als bij bedrijven die zich op de afgesloten delen van het bedrijventerrein bevinden. Zorg dat pallets worden weggehaald, containers binnen in de bedrijfshal worden geplaatst en kijk ook verder dan je eigen bedrijf! Mocht je brandbare materialen bij je buren signaleren spreek je buren hier op aan! Dat is van enorm groot belang ter bescherming van je eigendommen. Als er sprake is van nalatigheid dan kan dit grote gevolgen hebben. Ontstane schade zal dan mogelijk niet gedekt zijn! Zorg er ook voor dat hekken gesloten zijn om ongewenste gasten buiten te houden.

AED’s 24/7 bereikbaar op ons bedrijventerrein

AED’s bedrijventerrein Westvlietweg

We zijn verheugd te melden dat we als onderdeel van de aanpak van het laaghangend fruit op ons bedrijventerrein levensreddende AED’s hebben geplaatst bij Van Paassen, Van Rees en Hydro Constructie, die 24/7 beschikbaar zijn. Ook bij Base Consultancy is er een AED die altijd bereikbaar is. Deze AED’s kunnen het verschil maken tussen leven en dood. Met deze apparaten binnen handbereik vergroten we de overlevingskansen en beschermen we onze gemeenschap. Bovendien zijn de AED’s geregistreerd bij het reanimatie oproepsysteem HartslagNu. Veiligheid staat voorop!