Handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal

Handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal

De jaarwisseling staat al weer voor de deur. Politie en handhaving zullen op bedrijventerreinen gaan handhaven op rondslingerend brandbaar materiaal. Dit is noodzakelijk om de risico’s op branden en brandstichting te beperken. Afgelopen donderdag heeft een schouw plaats gevonden en zijn diverse constateringen gedaan bij zowel bedrijven die aan de openbare weg gevestigd zijn als bij bedrijven die zich op de afgesloten delen van het bedrijventerrein bevinden. Zorg dat pallets worden weggehaald, containers binnen in de bedrijfshal worden geplaatst en kijk ook verder dan je eigen bedrijf! Mocht je brandbare materialen bij je buren signaleren spreek je buren hier op aan! Dat is van enorm groot belang ter bescherming van je eigendommen. Als er sprake is van nalatigheid dan kan dit grote gevolgen hebben. Ontstane schade zal dan mogelijk niet gedekt zijn! Zorg er ook voor dat hekken gesloten zijn om ongewenste gasten buiten te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *