Werkzaamheden Spoorlaan onder Prins Clausplein

Werkzaamheden Spoorlaan

Rijkswaterstaat gaat het Prins Claus renoveren, i.v.m. herpositionering van de steunpilaren zal Gasunie een deel van de gasleiding verleggen. Aannemer Denys heeft de werkzaamheden gepland staan vanaf eind augustus tot begin oktober 2023. 

Het werkterrein van ca. 150 meter bevindt zich op de Spoorlaan recht onder de doorgaande A4, zie roze stippellijn op de afbeelding. Ter plaatse zal een halve wegafzetting worden geplaatst zodat de hulpdiensten en fietsers doorgang houden richting Eneco terrein. Naar verwachting zullrn de maatregelen minimale hinder geven. Voorafgaand zal de aannemer op het GOS terrein van Stedin de leiding flaren. 

Mocht er toch hinder worden ondervonden laat het ons dan weten zodat wij contact kunnen opnemen met de Gasunie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *