Een terugblik op een geslaagde themaborrel met haring

Een terugblik op een geslaagde themaborrel met haring

🎉 Afgelopen dinsdag vond de themaborrel met haring plaats bij L-Groep Totaalonderhoud, de opkomst was fantastisch en de sfeer was bijzonder geslaagd! 🐟 Tijdens de themaborrel heeft onze voorzitter Kees van der Burg enthousiast gesproken over de aanpak van het laaghangend fruit en het Keurmerk Veilig Ondernemen. Ook werd er een inspirerende film getoond die ons bedrijventerrein in de schijnwerpers zet. De film is spoedig ook online te zien! Daarnaast was er een kennismaking met Peter van Bosse, de nieuwe directeur van IPP Haaglanden (Den Haag).🌟 

Op naar de volgende borrels, waar we o.a. onderwerpen als verduurzaming, ondermijning en kansen voor het bedrijventerrein zullen bespreken!