Met Upcycle your Waste besparen op je afval

Met Upcycle your Waste besparen op je afval

Koffiepads, plastic, hout- of papierresten: veel van wat bedrijven weggooien, is nog bruikbaar. Met Upcycle Your Waste begeleidt de gemeente jouw bedrijf gratis op de weg naar duurzamer afvalbeheer. Daarmee kun je besparen op de kosten die je maakt voor het afvoeren van bedrijfsafval. Door wat nog bruikbaar is niet weg te gooien, maar te laten verwerken door een bedrijf dat van bedrijfsafval weer bruikbare materialen maakt, of nieuwe spullen. Met het Europese project helpt de gemeente bedrijven stap voor stap slimmer om te gaan met hun afval. Meedoen aan het project is gratis. Doe mee aan de digitale afvalscan door globaal in te vullen wat voor soort afval jouw bedrijf heeft.

Meer weten?

  • Bezoek de website van Upcyle your Waste voor uitgebreide informatie
  • Kijk het webinar terug, waarin een terugkoppeling wordt gegeven op de eerste afvalscans bij bedrijven in Den Haag
  • Bekijk de introductievideo over het initiatief.