Utrechtsebaan (12) werkzaamheden

Utrechtsebaan (12) werkzaamheden

De Gemeente vernieuwt de Utrechtsebaan (A12) tussen op- en afrit 1 Den Haag-Centrum (de kruising met de Zuid-Hollandlaan, S101/N44) en op- en afrit 3 Bezuidenhout. Het asfalt op dit deel van de Utrechtsebaan is aangelegd op een betonnen ondergrond. Deze ondergrond is inmiddels zo’n 50 jaar oud en begint slecht te worden. Ook de wanden en verkeerssystemen worden vervangen. Als deze werkzaamheden gereed zijn dan kan de weg weer tientallen jaren mee. De werkzaamheden starten in het weekend van 18 en 19 juni 2021.

In de periode van juni tot en met augustus 2021 vinden de voorbereidingen plaats en van september 2021 tot en met april 2022 de hoofdfase.

Meer info: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/verkeer-en-vervoer/bereikbaarheid/utrechtsebaan-a12-werkzaamheden.htm