Schouw met de Gemeente gericht op achterstallig onderhoud

Schouw met de Gemeente gericht op achterstallig onderhoud

Op 10 november jl. heeft een schouw, gericht op achterstallig onderhoud, plaats gevonden. Samen met Johan Molenkamp van de Gemeente hebben Jan Verboon en Nancy Kappetein een ronde gefietst door het bedrijventerrein met als resultaat een beschrijving van de punten die op korte termijn c.q. op langere termijn door de gemeente opgelost worden en vaststelling van zaken, die niet de verantwoordelijkheid van de gemeente betreffen. De schouw is natuurlijk een momentopname, dus mocht u zelf constateringen doen dan zien wij deze reacties graag tegemoet via ons mailadres: info@westvlietweg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *