Wegafsluiting vrijdag 4 september 06.00 uur tot maandag 7 september 05.00 uur

Wegafsluiting vrijdag 4 september 06.00 uur tot maandag 7 september 05.00 uur

Van vrijdag 4 september 06.00 uur tot maandag 7 september 05.00 uur is de Westvlietweg tussen de Hoornbrug en de Oude Tolbrug afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Tegelijkertijd is ook het Jan Linzelviaduct afgesloten voor fietsers en voetgangers. De gele borden langs de weg vermelden dat de weg vrijdag 4 september vanaf 19.30 uur is afgesloten. Aangezien deze informatie niet overeenstemt met de bewonersbrief is contact opgenomen met het projectteam. Hieruit is gebleken dat de weg vrijdag 4 september al vanaf 06.00 uur afgesloten zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *