Tijdelijke zorglocatie ADO Den Haag

Tijdelijke zorglocatie ADO Den Haag

Parkeerterrein Cars Jeans Stadion krijgt tijdelijke zorglocatie 

ADO Den Haag heeft in overleg met gemeente Den Haag een deel van het parkeerterrein van het Cars Jeans Stadion beschikbaar gesteld als tijdelijke zorglocatie. Dak- en thuislozen met corona-gerelateerde ziekteverschijnselen die niet in een eigen woning in quarantaine kunnen blijven, worden opgevangen in portacabins. De opbouw start waarschijnlijk eind deze week.

24/7 beheer en begeleiding

Zorgaanbieder Kessler Stichting zorgt voor 24 uur per dag personele bezetting, verpleegkundige hulp en begeleiding. Ook is er 24 uur per dag beveiliging op en rond het terrein. 

Deze maatregel is tijdelijk. Actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus bepalen hoelang deze maatregel nodig is. Voor de veiligheid en gezondheid van ons allemaal vraag wij om uw begrip voor deze tijdelijke situatie. Iedereen in Den Haag verdient de zorg die nodig is, ook degene die niet het ‘geluk’ heeft om thuis te kunnen uitzieken.

Wilt u een steentje bijdragen?

Voor deze locatie is er geen plek voor vrijwilligerswerk, maar uw hulp is altijd welkom op andere plekken. Neem contact op met de Kessler Stichting via telefoonnummer 070 – 8 500 500 of info@kesslerstichting.nl. Op denhaagdoet.nl van PEP Den Haag staat een overzicht van vrijwilligersklussen in Den Haag. U kunt zich daar ook aanmelden. Ook op de website van de Servicepunten XL staat een overzicht van vrijwilligerswerk en een aanmeldfunctie. Daarnaast kunt u voor meer informatie over vrijwilligerswerk altijd bellen naar telefoonnummer (070) 205 30 03. 

Meer informatie

Bij vragen en voor meer informatie kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Den Haag, via het telefoonnummer 14070 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur). Meer over wat gemeente Den Haag doet en wat u zelf kunt doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan leest u op www.denhaag.nl/corona.