Meld je voor 29 augustus a.s. aan voor de 2e klankbord bijeenkomst

Meld je voor 29 augustus a.s. aan voor de 2e klankbord bijeenkomst

Beste betrokkenen,

Het IPP Haaglanden organiseert namens de gemeente Den Haag op dinsdag 3 september 2024 van 17.30 – 20.00 uur de tweede informele klankbordbijeenkomst met betrekking tot bedrijventerrein Westvlietweg III te Den Haag. De locatie is bij de L-Groep aan de Schietlood 2 te Den Haag.

Op maandag 3 juni 2024 was er veel belangstelling van belanghebbenden bij de eerste klankbordbijeenkomst bedrijventerrein Westvlietweg III over de toekomstbestendigheid van het bedrijventerrein. Omwonenden, ondernemers, belangenverenigingen en diverse overheden konden na een presentatie van Sweco met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen, zoals beter benutten van de ruimte (schuifruimte/verdichten), verkeersontsluiting en mobiliteit, vergroenen en verduurzamen, clusteren circulaire bedrijven en het economisch profiel van het bedrijventerrein. De opgehaalde informatie is gebruikt voor de verdere uitwerking van de bouwsteen “bedrijventerrein Westvlietweg III”, dat onderdeel zal gaan uitmaken van de gebiedsvisie Vlietzoom te Den Haag.

De resultaten van die verdere uitwerking willen we graag met u delen. Wij zijn heel benieuwd naar uw mening en reactie op de gepresenteerde uitwerking en gaan hierover graag met u in gesprek.

Agenda 2e klankbordbijeenkomst:

17.00 uur:          Inloop

17.30 uur:          Korte introductie en Presentatie uitwerking door SWECO

18.00 uur:          Start klankbordronde 1

18.45 uur:          Pauze

19.00 uur:          Start klankbordronde 2

19.45 uur:          Terugkoppeling klankbordronden

20.00 uur:          Einde klankbordbijeenkomst

Na de introductie en presentatie kunt u uw mening geven en meediscussiëren over de gepresenteerde uitwerking van de bouwsteen “bedrijventerrein Westvlietweg III” aan één van de 5 klankbordtafels.

Alle klankbordtafels worden geleid door tafelvoorzitters en gaan over de gepresenteerde uitwerking. U krijgt bij binnenkomst een tafelnummer aangewezen om zo een goede spreiding te realiseren.

Halverwege de avond is er een pauzemoment ingelast. Net als bij de eerste klankbordbijeenkomst wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Na de klankbordbijeenkomst zal u per mail nog een reactieformulier worden toegestuurd, waarmee u later nog opmerkingen kan insturen.

De informatie die op deze klankbordbijeenkomst en via de reactieformulieren wordt opgehaald zal als input worden gebruikt voor het definitief maken van de uitwerking van het advies door SWECO. 

Komt u ook naar deze 2e klankbordbijeenkomst??

Schrijf u vóór donderdag 29 augustus 2024 in via de volgende link: https://tinyurl.com/westvlietweg

image001.png

We zien u graag op dinsdag 3 september 2024!!

Namens de Gemeente Den Haag en het IPP Haaglanden

Ivar van der Drift